dissabte, 30 d’abril de 2011

Estrena

Ho reconec. A dins porto un crític de teatre frustrat! Quan surto de veure una obra, qualsevol, sempre penso que m'agradaria escriure la meva opinió, compartir-la amb els altres, encara que soc conscient que el seu valor és relatiu... però no ho és el de qualsevol crítica?

És cert que no tinc la cultura, ni teatral ni general, que tenen la majoria de crítics de teatre. Però també és cert que una crítica sempre és una opinió subjectiva, així que... per què no? M'he decidit a començar aquest bloc per escriure la meva humil opinió sobre tot allò que vagi veient. 

Ara m'he proposat anar al teatre com a mínim un cop a la setmana, així que miraré de publicar un post setmanal, tot i que hi haurà èpoques en que no podré anar al teatre tan sovint com m'agradaria. Això sí, prometo escriure sobre tot allò que vagi a veure. 

La majoria d'entrades seran d'obres que es facin a Barcelona, però sovint tinc la oportunitat de veure muntatges a l'estranger, així que també escriuré sobre aquests, per si algú hi està interessat. 

Espero amb ànsia els vostres comentaris i valoracions! 

1 comentari:

  1. Molt bé Gemma! T'animo a fer-ho perquè a mi m'agrada força anar al teatre i estarà bé veure que n'opines. Jo segueixo un crític, de cultura en general, que em sembla que és molt bo. La web es diu In Fernem Land i és el següent enllaç, per si t'interessa:
    http://ximo.wordpress.com/

    ResponElimina